Hlavní obsah

Trapné momenty při natáčení: Zbytečná nahota, kocovina na place i potíže s větry

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmové natáčení se může lidem zvenčí jevit jako velká zábava. Ve skutečnosti je to dost často stereotypní práce plná čekání a rozhodně při ní není nouze ani o trapné momenty. Jaké prožily následující celebrity?

Článek

Trapné okamžiky z natáčení bývají mnohdy spojené s točením sexuálních scén, což pro herce a herečky rozhodně nebývá žádný med. Historky, při kterých jim rudnou obličeje, si ovšem odnášejí nejen z těchto scén.

Přejetý palec

Opravdu trapně se cítil herec Paul Rudd při natáčení seriálu Přátelé (1994–2004), a to hned během svého prvního natáčecího dnu. Herečka Jennifer Aniston měla zlomený palec na noze a po place se tak pohybovala na segwayi. Toto vozítko si všichni herci rádi vyzkoušeli a ani Paul Rudd nebyl výjimkou. Jenže když mu ho herečka půjčila, podařilo se mu jí nešťastně přejet právě onu zraněnu nohu. I přes bolesti mu to záhy odpustila, ale filmaři na herce prý házeli nepříjemné pohledy, protože jim ohrozil hlavní hvězdu seriálu.

Foto: Profimedia.cz

V seriálu si herec zahrál přítele a posléze i manžela Phoebe v podání Lisy Kudrow Foto: Profimedia.cz

Nechtěná erekce

Nejvíc trapně se britský herec Henry Cavill cítil, když dostal během natáčení erekci. Stalo se to při práci na seriálu Tudorovci (2007–2010) a herec uvedl, že nad ním byla dívka s velkolepým poprsím a třela se o jeho intimní partie. Ty si bohužel zapomněl poskládat do neškodné polohy a trapná situace byla na světě. Zachoval se ale jako gentleman a své herecké kolegyni se omluvil.

Foto: Profimedia.cz

V historickém seriálu si herec zahrál postavu vévody Charlese BrandonaFoto: Profimedia.cz

Sexuální scéna se ženáčem

Pro americkou herečku Jennifer Lawrence byla velice nepříjemná sexuální scéna s kolegou Chrisem Prattem ve filmu Pasažéři (2016). V té době byl totiž ženatý s herečkou Annou Faris a herečka se cítila provinile, že má svádět ženáče. Dokonce ji to tak dostalo, že se kvůli tomu i opila a na natáčení potom dorazila s pořádnou kocovinou.

Foto: Profimedia.cz

Výčitky dovedly herečku k tomu, že se opila pod obrazFoto: Profimedia.cz

Řvaní na place

Britský herec Christian Bale je známý tím, že do svých rolí dává skutečně maximum a nepodceňuje ani přípravu, v rámci které neváhá drasticky proměnit svůj vzhled. Při natáčení snímku Terminator Salvation (2009) neudržel nervy na uzdě a své touze po perfektním výkonu dal průchod i na place. Na internet unikla nahrávka, kde několik minut agresivně křičí na člena štábu kvůli tomu, že mu údajně pokazil záběr. Za své chování se herec omluvil.

Foto: Profimedia.cz

Herec chce být dokonalý a to mu nesmí nikdo pokazitFoto: Profimedia.cz

Zbytečná nahota

Nahé scény nebývají pro herce a herečky zrovna moc příjemné, a tak se u nich většinou alespoň množství členů štábu omezuje na minimum a všichni se snaží, aby bylo všechno rychle natočené. V rámci natáčení filmu Láska a jiné závislosti (2010) si měla herečka Anne Hathaway svléknout kabát, pod kterým byla úplně nahá. Při tréninku, kdy nahota nebyla nutná, si ovšem myslela, že už se jede naostro, a tak se před celým štábem odhalila úplně zbytečně.

Foto: Profimedia.cz

Filmového partnera hrál herečce Jake GyllenhaalFoto: Profimedia.cz

Uniklý plyn

Další trapná historka se týká nezadrženého plynu. Když americký herec Josh Hutcherson natáčel jako malý chlapec snímek Polární expres (2004), omylem si ulevil svému hereckému kolegovi Tomu Hanksovi přímo do obličeje. Malý herec se pochopitelně cítil velmi trapně, nutno říct, že jeho starší kolega mu to moc neusnadnil. Místo toho, aby to mlčky přešel, prý uniklý plyn dramaticky okomentoval.

Foto: Profimedia.cz

Snímek byl upravený do animované podobyFoto: Profimedia.cz

Trapná záměna

Když herec Tom Holland dorazil v roce 2015 na kamerové zkoušky k roli pavoučího muže Spidermana, byl tam také představitel Iron Mana Robert Downey Jr. Mladičký herec se k němu tedy nadšeně přihrnul, potřásal mu rukou, vyznával se z obdivu k němu i z toho, jakou má radost z této skvělé herecké příležitosti. Jenže pak se otevřely dveře a do místnosti vešel skutečný herec. Ukázalo se, že se Tom Holland celou dobu vyznával kaskadérovi, který mu hrál dvojníka.

Foto: Profimedia.cz

Mladý herec se dopustil roztomilého omyluFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám