Hlavní obsah

Tarotoskop na červen: Býkům hrozí hádky, Blížencům ztráta zaměstnání a Rakům zhroucení

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto se pomalu, ale jistě blíží, horké dny jsme si už v posledních týdnech zvládli i ochutnat. Co přinese vašemu znamení šestý měsíc v roce? To vám prozradí tarotové karty.

Článek

Úplněk se tento měsíc ponese ve znamení Střelce a měsíc k němu dospěje 14. června. V polovině měsíce tedy ze zdravotního hlediska dejte pozor zejména na játra – žádné nezřízené popíjení – ale taky na oblast kyčlí a stehen, kde hrozí nejrůznější úrazy. Po psychické stránce pak pozor na přehnanou upřímnost. Na jazyk se vám budou nejspíš drát i věci, které byste si jinak nechali pro sebe – tak ať později nějakého podřeknutí nelitujete, protože si jím pěkně zavaříte. A co přináší tarotové karty vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Slunce: Velmi šťastná karta znamená velmi šťastné vyhlídky a vztahy plné radosti, oslav a naplnění. Ukazuje na vzájemnou blízkost s vašimi nejdražšími a porozumění na všech úrovních, které nemůže nic narušit.

Zdraví – 7 pohárů: Přetěžujete se a chcete po sobě příliš mnoho na příliš mnoha úrovních. Tím pádem jste neustále unavení a náchylní k nemocem i zraněním. Pokuste se zredukovat svoje nároky na nějakou normální snesitelnou úroveň.

Práce – 4 meče: I v práci cítíte, že je toho na vás opravdu hodně, stres a obavy se hromadí a všechno spěje k přetížení. Potřebujete dovolenou, tak si nějakou alespoň naplánujte, ať se máte na co těšit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 5 holí: Bohužel vás čekají neshody, hádky a konflikty, najednou máte pocit, že vám nikdo nerozumí a všichni se vám staví na odpor – snad už jen z principu. Hromadí se ve vás vztek, najděte způsob, jak ho vybít, než to odnese někdo nevinný.

Zdraví – Svět: Dlouhodobé zdravotní potíže, které vás trápily, budou vyřešeny – ne zázrakem nebo lusknutím prstů, ale všechno se začne pomalu zlepšovat a vy konečně spatříte nadějné zítřky.

Práce – 2 poháry: Podaří se vám navázat velmi silné a stabilní obchodní partnerství, které vás provede nejedním nesnadným okamžikem. Pokud se právě rozhodujete, jestli se do nějakého nového partnerství pustit, tohle je rozhodně znamení, na které jste čekali.

Foto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Býkům se konečně začne dařit v obchoděFoto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Smrt: Držíte se starých, zajetých vzorců, které ale už dávno nefungují. Tahle karta hovoří o vztahu, který jste buď vy, nebo ten druhý už přerostli, jen si to ještě neuvědomujete. Je potřeba ho buď ukončit, nebo někam posunout, ale žádná stagnace.

Zdraví – Velekněz: Zdravotní problémy, které vás trápí, nevyřešíte jen bylinkami a léčivými čaji, tady je zapotřebí klasické medicíny. Vyrazte k doktorovi a konečně s tím něco začněte dělat. Pomůže také zavést ozdravné rutiny, pravidelně brát vitaminy nebo každý den cvičit.

Práce – 3 meče: Jedním z významů této karty je i nečekaná ztráta zaměstnání, která vás vykolejí, ale nemusí to být tak zlé. Celkově však není pozitivní, může naznačovat, že vám konečně spadnou růžové brýle a uvidíte vaši práci tak, jako dosud ne. Možná je na čase poohlédnout se jinde.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 5 mečů: Ve vztazích vám vázne komunikace, máte problém vyjádřit to, co chcete, ale stejně tak naslouchat druhým. Je potřeba zapracovat na vzájemném porozumění s lidmi kolem vás, než se věci zbytečně zkomplikují.

Zdraví – 10 mečů: Dorazili jste na dno svých sil a teď je potřeba konečně se zastavit a začít něco dělat, jinak vás čekají nepěkné následky – od vyčerpání přes kolapsy až po nervové zhroucení. Zdraví je na prvním místě, jen u vás to tak již dlouho není. Napravte to.

Práce – Mírnost: Teď je ten správný okamžik určit si své cíle, protože konečně máte dostatek trpělivosti a houževnatosti na nich skutečně zapracovat. Jestliže doufáte v kariérní posun, trpělivě čekejte a budete odměněni.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Milenci: Tuhle kartu snad není potřeba ani vysvětlovat – na obzoru je láska. A to může být jak ta nová, tak i ta „stará“, která ale dostane punc novosti a oživení. Čekají vás krásné chvíle s partnerem či partnerkou, užijte si je.

Zdraví – Páže pohárů: Páže je poslem dobrých zpráv, pokud například čekáte na výsledky nějakých zdravotních testů, vyjdou tak, jak doufáte. Což samozřejmě může znamenat taky pozitivní těhotenský test, pokud je to něco, co je ve hře.

Práce – 6 pentaklů: Na pracovišti si vás všichni váží a jsou si vědomi toho, kolik toho děláte a co jim přinášíte. Pokud práci hledáte, jsou to také dobré zprávy, možná budete daleko úspěšnější, než jste se vůbec odvážili doufat.

Foto: pink panda, Shutterstock.com

Čekáte na lásku? Vězte, že čeká i ona na vás, pokud jste tedy LviFoto: pink panda, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Páže pentaklů: Karta věrnosti a loajality je na jednu stranu skvělým poselstvím o tom, že vaše vztahy budou pevné a stabilní, na druhou stranu ale může naznačovat, že jim chybí jiskra, že už na nich vědomě nepracujete. Zkuste se na to víc soustředit.

Zdraví – 8 pohárů: Příliš se zabýváte tím špatným ve vlastním životě, což má velmi negativní dopad na vaše psychické zdraví. Pozitivní přístup skutečně můžou nakopnout vaše tělo a zlepšit vaši celkovou pohodu.

Práce – 6 pohárů: Klíčem k úspěchu je pro vás momentálně sdílení a celková dobrá vůle – pomáhejte druhým a na oplátku bude pomoženo vám. Zapojte se do nějakých skupinových projektů a uvidíte, jak to rozproudí vaše kreativní myšlení.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 9 pentaklů: Jste obklopeni lidmi, na které se můžete spolehnout a víte, že vás budou jistit, takže se můžete vydat za svými sny a přáními. Povedlo se vám ze svého okolí dostat všechny toxické osoby, které vás jen vysávaly, to je báječné.

Zdraví – rytíř pohárů: Pozitivní karta indikující, že se věci začínají zlepšovat, nabíráte sílu a váš organismus vás tlačí pomalu po cestě k dobrému a pevnému zdraví. Rýmičkám a chřipkám dejte sbohem.

Práce – Blázen: Příležitost volá! Právě teď je ideální čas pustit se do projektu, o kterém dlouho sníte, nebo změnit práci a najít si tu vaši vysněnou. Zkrátka improvizujte a důvěřujte své intuici, i když zní její našeptávání bláznivě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Císař: Nečekejte na poli vztahů žádné výraznější převraty a přílivové vlny. Všechno je možná na váš vkus až příliš poklidné, racionální a v pořádku, ale užívejte si toho klidu a rutiny, nedostává se vám jí zas tak často.

Zdraví – Páže mečů: Dlouho jste tápali, jak vyřešit svoje zdravotní problémy, a najednou je před vámi konečně jasná cesta. Neuspěchejte to a jděte pěkně krok za krůčkem, pomalu se osmělte, než se zas po hlavě vrhnete do všeho.

Práce – Velekněžka: Tato karta znamená nějakého mentora, někoho, koho byste si rozhodně měli vyslechnout, protože vám pomůže posunout se ve vaší kariéře dál a blíž k vysněným cílům. Mějte oči i uši dokořán.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Váhy v práci potkají člověka, který je svými zkušenostmi a přístupem posune vpředFoto: fizkes, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Rytíř mečů: Vaše vztahy si teď právě vyžadují typickou střelcovkou energii, odvahu a rebelství. Je potřeba v nich udělat pořádný vítr, protože jinak se brzy ocitnete v zabahněném rybníčku se stojatou vodou, kde vám vůbec nebude dobře.

Zdraví – Rytíř holí: Karta nadšení a entuziasmu, ale taky přehnané netrpělivosti a uspěchanosti. Jasně, čekat na úplné uzdravení a vyřešení problémů se nechce nikomu, ale pár dnů navíc znamená, že stejný problém nebudete muset hned řešit znovu.

Práce – 9 mečů: Vaše práce vás nenaplňuje a jste v ní hluboce nešťastní. Máte pocit, že jste v pasti a nemůžete odejít, ale pravda je, že změna je možná vždy. Tady se zkrátka necítíte dobře a je načase s tím něco udělat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Kolo štěstí: Nesnažte se mít všechno neustále pod kontrolou, dejte taky ostatním prostor vaše vztahy někam směřovat a zkuste se stáhnout víc do pozadí. Budete překvapeni, jak moc vás překvapení baví.

Zdraví – 3 meče: Karta chatrného zdraví, která mimo jiné naznačuje také operace. Může také poukazovat na problémy se srdcem a celkově cévní soustavou. Zdraví zkrátka nebude v červnu úplně ideální.

Práce – Velekněz: Nedělejte v práci žádné psí kusy, držte se předpisů a zavedených postupů, teď tu na kreativitu a inovace není místo. Snažte se navíc své znalosti sdílet s druhými, získáte si tak pro sebe velmi dobrou pozici.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Král holí: Vaše vztahy si vyžadují víc volnosti – v poslední době se vám stává, že lidi kolem sebe dusíte přílišnou pozorností a závislostí. Nechte je se nadechnout a uvidíte, jak moc se vzduch vyčistí.

Zdraví – Poslední soud: V poslední době jste si prožili zdravotně dost těžké okamžiky, ale nyní přichází období léčení a celistvosti. Poučili jste si a jste připravení udělat všechno pro to, abyste se cítili co nejlépe.

Práce – Páže holí: Začínáte přemýšlet nad tím, jestli není čas změnit práci, pustit se do něčeho nového a svěžího. Teď se ještě do ničeho nevrhejte, jste v té první, nadšené fázi. Je potřeba všechno důkladně promyslet, než začnete měnit svou práci od základů.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Mírnost: Vaše vztahy jsou v perfektní harmonii a rovnováze, máte kolem sebe lidi, se kterými se doplňujete a vzájemně obohacujete, vaše energie jsou v naprostém souznění. Totéž platí pro vyladěnost vašeho romantického vztahu.

Zdraví – Poustevník: Najděte si každý den několik minut jen sami pro sebe, sedněte si, meditujte, naslouchejte svému tělu. Jste zvyklí hnát ho do extrémů a nedat mu žádný čas na to, aby se vzpamatovalo. To nemůže dopadnout dobře.

Práce – Eso pentaklů: Pokud je pro vás na pořadu dne povýšení, právě to vás nejspíš čeká. Každopádně vás čeká měsíc plný finančních odměn a příjemných bonusů, tak si vytvořte rezervu na příští ne tak šťastné časy.

Prázdniny se blíží, jak je na tom vaše znamení, co se týče dolovené? Cestování podle horoskopu: Kdo chce hotel a kdo do přírody?

Reklama

Související témata:

Načítám