Hlavní obsah

Berani se zamilují, Střelci by si měli hlídat psychické zdraví. Co čeká podle karet v únoru vás?

Foto: brickrena, Shutterstock.com

Foto: brickrena, Shutterstock.com

Reklama

Je tady únor, nejkratší měsíc v roce, kdy už se všechno rozběhlo a pocit novosti mizí. Jakkoli je za nejdepresivnější den roku považováno třetí lednové pondělí, únor má také něco do sebe. Nevěšte hlavu a zjistěte, co vám předpovídají tarotové karty.

Článek

5. února 2023 se můžete těšit na úplněk ve znamení Lva. Kromě toho, že citlivější jedinci nebudou moci spát, se připravte taky na to, že vás může potrápit krevní tlak: bude létat nahoru a dolů, což může vyvolat nepříjemné stavy. Dávejte pozor na srdce a moc se nerozčilujte – pravá k tomu vás totiž bude tento úplněk silně ponoukat. A co mají karty připraveno přímo pro vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Eso pohárů: Karta může znamenat nové manželství – Berany možná čeká únorová svatba. Anebo nová velká láska, tentokrát s vaší osudovou osobou, ke které vás něco neidentifikovatelného silně táhne.

Zdraví – 9 holí: Prokažte sebekázeň, a když si něco vytyčíte, vydržte si za tím jít déle než pět minut. Neopouštějte svá lednová předsevzetí ohledně hubnutí a zdraví, zakousněte se a jděte dál. To vydržíte!

Práce – Rytíř pohárů: V práci převládne uvolněná atmosféra bez stresu, nikdo se nebude přepínat a nikdo se nikam přehnaně nepožene… Záleží na vás, jak s tím naložíte. Můžete si udělat náskok anebo si užívat klid.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 2 meče: Ve vašem vztahu je až přehnaný klid, který pomalu spěje v nudu. Vyvolává to ve vás pochybnosti, jestli je v něčem takovém vůbec záhodno pokračovat, jestli se vzájemně jen neunavujete.

Zdraví – 2 poháry: Váš zdravotní stav je v pořádku a zůstane to tak, dokud se vám bude dařit udržovat harmonii v tom, co pro sebe a svoje tělo děláte a co po něm chcete. Nepřepínejte se ani nezanedbávejte.

Práce – 2 meče: Sužují vás pochyby, které vás bohužel zdržují a vážou na jedno místo. Zbavte se syndromu podvodníka! Vždyť Býci dobře vědí, co dělat: jsou na svém místě z nějakého důvodu. Rozhodnutí musí padnout a je jen na vás.

Foto: tommaso79, Shutterstock.com

Býkům se možná vkrade do vztahu pocit nudy… Je to jen přechodné, anebo je to důsledek skutečnosti, že vám to moc nefunguje?Foto: tommaso79, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 10 pohárů: Karta hovoří hlavně o partnerském vztahu – v případě Blíženců je skutečně naplněný a šťastný, daří se vám vytvořit si pro sebe skutečný domov plný lásky. Jen tak dál.

Zdraví – Král mečů: Myslete na svoje duševní zdraví a posilujte mozek – křížovky, sudoku a rébusy zařídí, že vám to bude pořád skvěle pálit. Tímto směrem zaměřte i doplňky stravy, mozek musí zůstat ve střehu.

Práce – 9 pohárů: Jste spokojení, protože se vám povedlo dosáhnout něčeho, po čem jste už dlouho toužili. Zastavte se a pocit vítězství naplno vychutnejte, než se začnete hnát za něčím dalším. Oslavit triumf je pro pocit štěstí klíčové.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 6 mečů: Ve vašem vtahu chybí intimita a emoce. A to je něco, co Raky hodně trápí. Otevřete se druhému, hledejte ztracenou blízkost a zase se začnete vzájemně inspirovat a povzbuzovat.

Zdraví – Slunce: Žádné zdravotní potíže vás nečekají, tady si můžete oddechnout. Samozřejmě se k sobě musíte chovat dobře a celkově zodpovědně, žádné hloupé riskování.

Práce – Eso pohárů: Mějte srdce na dlani a nepromeškejte příležitost, která se před vámi rýsuje. Máte dostatek sebevědomí na to, abyste byli v nových výzvách úspěšní, stůjte si sami za sebou a nebojte se.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Mág: Vycházejte druhým víc vstříc a nesnažte se jimi manipulovat. Ve vztazích je zásadní kompromis, jinudy cesta bohužel nevede. Nesnažte se vyhrát.

Zdraví – Síla: Silnější a „zdravější“ kartu si lze sotva představit – jste fit, a jestli se o vás nějaké nemoci pokusí, se zlou se potážou. To samozřejmě neznamená povolenku k nezřízenému životu, jen o sebe dál pečujte.

Práce – Rytíř pentaklů: K práci přistupujte prakticky a s pílí, a pokud se do toho opřete, začnete stoupat výš a výš. Teď je správný okamžik ukázat světu svědomitost a schopnosti pravých Lvů: všechno to v sobě máte a o povýšení přece dávno sníte.

Foto: TORWAISTUDIO, Shutterstock.com

Nastává nejlepší čas v práci ukázat, co správný Lev dokáže!Foto: TORWAISTUDIO, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – 9 holí: Máte v duši staré, nezhojené rány, které vám plně brání otevřít se něčemu novému. K lidem se stavíte zatvrzele a vzdorovitě. Nejdřív se musíte uzdravit, jinak budete pořád trčet jednou nohou v minulosti.

Zdraví – 9 pohárů: Zaklepejte na dřevo, únor bude pro Panny zdravotně bezproblémový. I díky předchozí péči jste jako rybička a vaše zdravotní potíže budou minimální. Vychutnávejte si i zimní pochmurno v plné síle.

Práce – 6 mečů: Čekají vás velké změny. Mohou být fyzické, například stěhování pracoviště, ale i co se náplně práce týká. Výsledkem bude v každém případě vaše větší osamostatnění a nutnost postavit se na vlastní nohy.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 3 hole: Čeká vás měsíc stýskání – někdo Váhám blízký je dál, než by se vám zamlouvalo. Vydržte a smutek si prožijte: i to, že si chybíte, je velkou a důležitou součástí vztahů.

Zdraví – Královna pentaklů: Ukažte, že jste skutečně dospělí, a pokud vás něco zdravotně trápí, řešení neodkládejte! Zaměřte se na úpravu jídelníčku a najděte střední cestu mezi rozmazlováním a přehnaným fitness stylem.

Práce – 10 pohárů: Podaří se vám úspěšně završit dlouhodobý projekt. Těžte z toho. Možná nastává ideální chvíle posunout se teď, v období úspěchu, o dům dál, pokud tedy po něčem takovém toužíte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 4 meče: Jste uzavření do sebe, odloučili jste se od blízkých a držíte se zpátky. Musíte vyjít ze své ulity a natáhnout ke světu ruce, nikdo vás z ní násilím dostávat nebude. První krok je na vás.

Zdraví – 5 mečů: Problematickou partií budou pro Štíry nohy, konkrétně pozor na problémy s křečovými žilami. Navíc v tomto chladném a pochmurném období víc toužíte po sladkém a nezdravém jídle. Snažte se tomu nepoddávat.

Práce – Vůz: Čeká vás únor plný úspěchů. Budete sice muset napnout všechny síly, ale zároveň vás to dovede k triumfu, na který dlouho čekáte. Buďte podnikaví a odvážní, štěstí stojí na vaší straně!

Foto: megaflopp, Shutterstock.com

Štíři, máte sklony ke křečovým žilám? Pak vám v únoru hrozí zhoršení potížíFoto: megaflopp, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 8 pohárů: Budete se muset rozloučit s někým, kdo hrál ve vašem životě velmi důležitou roli. Ačkoli je to těžké, nakonec to překonáte. Někdy se zkrátka životní cesty rozejdou a vy s tím nemůžete nic dělat.

Zdraví – Mág: Karta značí vitalitu a po zdravotní stránce je u vás všechno nadmíru dobré. Pozor jedině na psychiku – může u vás docházet k neklidu, přepnutí a podrážděnosti, tak se naučte pracovat se stresem.

Práce – 5 holí: Připravte se na souboj! Střelci budou muset v práci ukázat, co v nich je a že si svoje místo opravdu zaslouží. Nedržte se zpátky, předveďte v plné parádě, že jste nejlepší kandidát a nikdo vás jen tak nenahradí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Páže mečů: Se svou drahou polovičkou si Kozorozi potřebují vysvětlit něco, co dlouhodobě visí ve vzduchu a teď je konečně čas si k tomu něco říct. Překvapí vás, jak moc to pročistí atmosféru.

Zdraví – Císař: Bude potřeba zapojit hlavu, zatnout zuby a objednat se tam, kam už opravdu musíte. Neodkládejte ani maličkosti, není radno nad věcmi jen tak mávnout rukou, mají tendenci se zhoršovat. Starejte se o sebe.

Práce – Ďábel: Zosobnění pokušení! Chcete si ulehčit život a něco ošidit tak, abyste mohli minimalizovat úsilí a zároveň maximalizovat výsledek? Vrátí se vám to jako bumerang, zapomeňte na lži a prostě makejte poctivě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 2 poháry: Velmi vztahová karta ukazuje, že vaše vztahy, a zejména ten romantický, jsou ve skvělé kondici a velké harmonii. Jste na sebe naladěni, posloucháte se, vnímáte své emoce, zkrátka všechno je, jak má být.

Zdraví – 3 pentakly: Tato karta značí kožní potíže, dejte tedy pozor na to, ať se pečlivě mažete a hydratujete i v tomto chladném období. Zkrátka opatrně na pokožku, je citlivá a v zimě dostává zabrat.

Práce – Hvězda: V poslední době Vodnáři v práci trochu tápali, začíná se však blýskat na lepší časy. Konečně se zase budete cítit dobře, plni nadšení a zápalu. Práce vás začne opět naplňovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 6 pohárů: Možná jste teď sami, ale partner, po kterém srdce Ryb touží a s kým jim bude dobře, je nablízku. Hledejte i tam, kde byste to nečekali, stará přátelství se mohou rychle proměnit v něco víc.

Zdraví – Blázen: Čeká vás nějaké překvapení, ať už dobré, nebo špatné: může jít jak o neplánované těhotenství, tak třeba o úraz. Nic s tím nenaděláte, jen zkrátka buďte připraveni na nečekané.

Práce – Mírnost: Držte se spíše v pozadí, nesnažte se hlásit o slovo v každém okamžiku a dejte vyniknout ostatním. Věřte, že si na to vzpomenou, až budete potřebovat podpořit vy.

Chcete vědět, co vás každý den čeká ve všech oblastech života? Nastavte si denní horoskop!

Reklama

Načítám