Hlavní obsah

Tarotoskop na březen: Raci by měli ubrat, Ryby čeká příležitost a Lvi se odrazí ode dna

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taky už nedočkavě vyhlížíte jaro? Můžeme si jen držet prsty, že nám ho už březen přinese. A i když jaro nepředpovíme, co čeká v březnu vaše znamení, to vám prozradí tarotové karty!

Článek

7. března 2023 zasvítí na obloze měsíc v úplňku a tentokrát při tom bude stát ve znamení Panny. Tento úplněk znamená konec čehosi pracovního, ať už je to projekt nebo třeba i současná pracovní pozice. Ze zdravotního hlediska pozor na trávicí soustavu, v tomto období byste se neměli přejídat, zařaďte naopak nějaká probiotika a najeďte na zdravý jídelníček. Potrápit vás klidně může taky střevní chřipka, pozor na to, co jíte a jestli si myjete ruce. Co dalšího má březen připraveno pro vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – 3 meče: V březnu vás čeká zklamání a nespokojenost, pěkně se ve vás popere srdce s rozumem. Víte, že situace nespěje ke šťastnému konci, ale stejně se vám ze vztahu nechce vycouvat.

Zdraví – 7 mečů: Vyhýbáte se zdravotnímu problému, o kterém víte, že vás trápí, jen se mu odmítáte postavit. To, že budete zavírat oči, ale nic nevyřeší, naopak to vaší situaci jen přihorší. Koukejte se pochlapit.

Práce – Král pohárů: Stojí před vám obtížný úkol a bude potřeba potlačit své emoce, projevit dostatek sebekázně, abyste ho dotáhli do zdárného konce. Oprašte své diplomatické dovednosti, budou se hodit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 3 pentakly: Váš vztah si v poslední době prošel poměrně nelehkou zkouškou, ale vycházíte z ní posílení a semknutější, povedlo se vám ze všeho vybruslit a stojíte si teď pevněji než kdy dřív.

Zdraví – 2 hole: Nebojte se využívat i alternativních léčiv, pokud zrovna nejde o život. Když vás trápí nastydnutí, třeba vám daleko víc poslouží bylinkové čaje a přírodní léčiva než přeléčení antibiotiky. Zkuste víc používat hlavu.

Práce – Královna holí: Zaměřte se sami na sebe a zjistěte, co vlastně od své kariéry očekáváte a chcete. Možná je všechno kolem vás v takovém spěchu, že jste se nad tím pořádně nikdy nepozastavili a nezamysleli, ale je to dost zásadní.

Foto: Tatevosian Yana, Shutterstock.com

Bylinkové čaj prospějí psychice i zdravíFoto: Tatevosian Yana, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Hvězda: Přicházející jaro vnese do vašeho vztahu novou energii a oživení. Otevřete se partnerovi či partnerce, pusťte si je k sobě blíž a vykročte do dalších dnů s optimismem a nadějí. Jste na dobré cestě!

Zdraví – Císařovna: Tato karta může znamenat těhotenství, pokud je pro vás ve hře, zbystřete. Jinak je ale velmi pozitivním poslem vzkvétání a pohody, kdy se vám neděje vůbec nic zlého. Budete se těšit pevnému zdraví.

Práce – Král pentaklů: Zapojte své obchodní dovednosti a spoléhejte na praktičnost. Váš protějšek je poměrně konzervativní, nesnažte se tedy o novoty, držte se osvědčených postupů – ale dostaňte ze sebe maximum!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Svět: Březen pro vás bude velmi optimistickým měsícem, všechno je na poli vztahů naplněné a začíná éra klidu a vychutnávání si plodů, které jste sklidili – a na kterých jste tvrdě pracovali. Užívejte si zlaté časy, dokud trvají!

Zdraví – Eso mečů: Dávejte si pozor na svoje psychické rozpoložení a mentální zdraví – nacházíte se ve velmi vypjaté situaci plné napětí, které vás dlouhodobě zatěžuje. Takový tlak se nedá ustát věčně.

Práce – Blázen: Teď je ten správný čas prezentovat všechny své neotřelé, snad až bláznivé nápady a kreativní řešení, ke kterým by nikdo jiný nejspíš nepřistoupil. Přimějte i ostatní přistoupit k vaší práci s otevřenou myslí, třeba se budou divit, na co přijdete.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – 6 pohárů: Vztahy jsou zejména o kompromisech, a právě na ty u vás v březnu hojně dojde. Uvědomte si, že v tom nejste sami za sebe, že jste dva a musíte spolupracovat, ustupovat si, občas něco pro druhého obětovat. Jinak to fungovat nebude.

Zdraví – 3 meče: Tato karta může indikovat srdeční potíže, raději se nechte vyšetřit. Navíc může poukazovat na psychické potíže, které už dosáhly takové intenzity, že vás ovlivňují i fyzicky. Nenechávejte to zajít dál.

Práce – 10 mečů: V práci bohužel v březnu zažijete jeden z nejhorších měsíců tohoto roku a dotknete se toho pomyslného dna, kdy máte pocit, že je všechno ztraceno. Dno je tu však od toho, abyste se od něj mohli odrazit!

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Žádný vztah nefunguje bez občasného kompromisuFoto: Just Life, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – 4 meče: Nemusíte jít ze vztahu do vztahu – teď byste si zasloužili pauzu. Dopřejte si chvíli jen sami na sebe, na rozjímání a nicnedělání, jakýsi čas na zotavenou, kdy se dáte znovu dohromady. Samota není zlá.

Zdraví – Eso holí: Pokud dlouhodobě odkládáte řešení nějakých zdravotních potíží, teď je na ně ten správný čas – vrhněte se do boje a bude vám přáno. Jste ve fázi, kdy jste plní síly a odhodlání a všechno zdravotní trápení vydržíte!

Práce – Eso pentaklů: Březen pro vás bude znamenat finanční hojnost – ať už půjde o nečekaný bonus nebo prostě „jen“ plody toho, co jste zaseli už dříve. Užívejte si okamžiky úspěchu, zasloužili jste si ho.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 9 pentaklů: Užívejte si líbánkové období plné romantiky a zamilovanosti, které na vás v březnu čeká. Pečujte o sebe a zkrátka si vychutnávejte to štěstí, že máte po boku někoho tak skvělého.

Zdraví – Mág: Rozhodně pozitivní karta značící světlé zítřky. Navíc ukazuje na dostatek síly k vyléčení pochroumaných emocí a traumat, která budete mít konečně sílu konfrontovat.

Práce – 7 holí: Budete muset projevit odvahu a schopnost unést konfrontaci napřímo. V práci vám něco vadí a budete se vůči tomu zkrátka muset vymezit, jinak vás to bude žrát a žrát – a to nikdo nechce. Seberte se a postavte se tomu čelem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 6 holí: Všechno se vyvíjí velmi úspěšně, dozvíte se dobré zprávy a pocítíte naději také na budoucí dobrý vývoj na všech vztahových frontách. Nepolevujte ve svém úsilí vkládat do vztahů všechno.

Zdraví – 4 meče: Ničí zásoby energie nejsou nevyčerpatelné, ani ty vaše. Předejděte vyhoření a totálnímu vyčerpání a naučte se alespoň občas si dát pauzu a prostě nic nedělat. Odpočinek je zcela zásadní pro vaše zdraví!

Práce – Mág: Umíte se s tím, co vám přijde do cesty, vyrovnat velmi dynamickým a produktivním způsobem, realizovat své plány a manipulovat lidmi i věcmi ku svému prospěchu. To všechno vás ponese k pracovnímu úspěchu.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Naučte se odpočívat, díky tomu budete výkonnějšíFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 2 hole: Ocitáte se na křižovatce, kde se musíte rozhodnout o svém budoucím směřování – a to nikdy není jednoduché. Na tomto vztahovém rozhodnutí stojí mnohé, tak ho neberte na lehkou váhu. Celá situace je velmi komplikovaná.

Zdraví – 8 pohárů: Je potřeba, abyste se konečně zbavili jednoho velmi nepříjemného a nezdravého zlozvyku. Teď máte příležitost, seberte odhodlání a jděte prostě do toho. Budete se cítit neporovnatelně lépe.

Práce – 9 holí: Někdy jde v práci o víc než povýšení – někdy jde o hodnoty. A vy teď budete muset bránit ty vaše. Nebude to nic příjemného a ano, je možné, že to ohrozí vaši kariéru. Je potřeba, abyste se zeptali sami sebe, jestli na to máte dost sil.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Král pohárů: I když by se dalo namítat, že ve vztazích je člověk vždycky primárně srdcem, situace, která na vás v březnu čeká, potřebuje chladnou hlavu a rozum. Ano, samozřejmě, city do toho mají co mluvit a ano, prokažte empatii, ale rozhodujte se primárně rozumem.

Zdraví – 3 pentakly: Březen nebude po zdravotní stránce úplná hitparáda, nejspíš narazíte na nějakou nepěknou virózu. Dokažte, že jste dospělí a že víte, že nemoci je potřeba vyležet. Nesnažte se nic přechodit.

Práce – 8 pentaklů: Prokažte úsilí a velkou píli a uvidíte, že budete po zásluze odměněni. Přišel čas ukázat, co ve vás je, uplatnit všechny nasbírané dovednosti a schopnosti a zazářit. Tak vám držíme palce!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Král pentaklů: Snažíte se svou polovičku přesvědčit o tom, že se dá na věci dívat jinak, že si nemusí jen dělat starosti, ale taky si užívat a odpočívat. Pracujte na tom dál, podobný přístup by vašemu vztahu rozhodně prospěl.

Zdraví – 7 holí: Čeká vás nějaká nepříjemná nemoc, která vás docela potrápí. Nic nebezpečného, ale taky nic milého, všechno si to protrpíte a nebude vám zrovna hej. Vydržte, takové věci se bohužel prostě dějí.

Práce – 7 mečů: Situace na pracovním poli pro vás zůstává nejasná, a tak se snažíte nevyložit všechny karty na stůl, ale držet si je pěkně u těla, abyste mohli zareagovat až ve chvíli, kdy budete víc vědět, co a jak. Jen tak dál.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 9 holí: Ačkoli váš současný vztah prosperuje, přenášíte si do něj traumata a vzpomínky z těch předchozích, které nedopadly dobře, a to na vás těžce dopadá. Mluvte o tom s partnerem či partnerkou, hlavně se neuzavírejte do sebe.

Zdraví – 7 pohárů: Snažte se trochu zvolnit pracovní tempo a věnovat se taky sami sobě a svému volnému času. Věčná práce vám neumožňuje dobít baterky a to vám rozhodně nesvědčí – a není to dobré ani pro pracovní výkon.

Práce – Eso pentaklů: Tato karta naznačuje velkou šanci, dobrou příležitost k růstu. Máte na dosah lepší podmínky, stačí začít jednat. Ozvěte se a bude vám přáno, tak to nepromeškejte.

Reklama

Načítám