Hlavní obsah

Tarotoskop na duben: Berani ztratí hlavu kvůli románku a Štíry čeká těžká zkouška v práci

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Jaro je tady, ale současné počasí mu moc neodpovídá. Nevěšte však hlavu, tarotové karty vám i tak prozradí, na co se můžete v aprílovém čtvrtém měsíci roku 2023 těšit.

Článek

Úplněk na nebi zazáří 6. dubna, a to ve znamení Vah. Po zdravotní stránce to znamená hlavně pozor na ledviny a močový měchýř! Žádné prochládání, pěkně zodpovědně pijte a pečujte o sebe, ať vás nepotrápí žádný nepříjemný zánět. Po psychické stránce přinesou dny kolem úplňku pochybování a rozhodovací paralýzu: bude vám mimořádně dlouho trvat, než ráno vyberete správné tričko nebo rozhodnete, zda si dáte kávu, či čaj. Jaký bude duben pro vaše znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Rytíř holí: Setkáte se s někým, kvůli komu úplně ztratíte hlavu, a zatoužíte po divokém, žhavém románku a novém začátku. Mějte však na paměti, že se k téhle osobě váže až přehnané drama a klid vám rozhodně nepřinese.

Zdraví – Hvězda: Karta mluví o těhotenství, a pokud je to u vás na pořadu dne, zbystřete. Kromě toho je také kartou uzdravení a zklidnění situace, pozor si dejte pouze na kotníky, budou náchylné k úrazu.

Práce – Dva poháry: Čeká vás navazování nových spoluprací a partnerství na byznysovém poli. Připravte se na dohadování a vyjednávání, které by však mělo ve většině případů dopadnout ve váš prospěch.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Eso mečů: Budete mít příležitost dospět k poznání nebo novému rozhodnutí, protože na povrch vyplují fakta, která vás přimějí nějak poupravit svůj názor a přístup. Nezavírejte před nimi oči, i kdyby měla být nepříjemná.

Zdraví – Slunce: Po zdravotní stránce budete naprosto fit, cítíte se dobře, dokonce přímo skvěle. Pokud vás trápí nějaké dlouhodobé problémy, jste teď na nejlepší cestě ke kompletnímu uzdravení.

Práce – Král mečů: Čeká vás zejména mentálně náročná práce, budete muset prokázat schopnost zhodnotit svůj výkon, podat zpětnou vazbu, hodit na něco kritické oko. Ukažte svůj přehled a předvídavost, buďte připraveni.

Foto: stockfour, Shutterstock.com

Býci budou fit, a pokud je trápí zdravotní problémy, mají velikou šanci na uzdravení.Foto: stockfour, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Viselec: Věci příliš zaběhly do rutiny zajetých kolejí a vy se nudíte. Vaše vztahy stojí na místě, není v nich žádný nový impulz, žádné vzrušení. Buďte jeho nositelem, než nuda všechno udupe a zničí, to přece nechcete.

Zdraví – Pět mečů: Problematickou partií pro vás v dubnu budou nohy, konkrétně pozor na problémy s křečovými žilami. Navíc příliš toužíte po sladkém a nezdravém jídle. Nepoddávejte se, naopak: omezte ho.

Práce – Vůz: Budete muset napnout všechny síly, jež máte, ale zároveň vás to dovede k triumfu, na který dlouho čekáte. Buďte podnikaví a odvážní, tento měsíc stojí štěstí na vaší straně. Využijte toho!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Královna pohárů: Citově se nacházíte na velmi dobrém, bezpečném místě. Obklopili jste se lidmi, kterým na vás záleží, starají se o vás a vy o ně. Držte si je u sebe, tato podpůrná síť je nedocenitelná.

Zdraví – Síla: Zdravější kartu si v této oblasti lze jen sotva představit – jste zdraví jako řípa, a pokud se o vás nějaké nemoci pokusí, nemají ani nejmenší šanci. Máte tuhý kořínek a nic si na vás nepřijde. Podpořte to ještě vitaminy a pestrou stravou.

Práce – Tři pentakly: Pracujete pilně a odhodlaně a výsledky se začínají sice pomalu, ale jistě dostavovat. Získané znalosti a kvalifikace vám přinesou odměnu, pochvalu či povýšení. Jen tak dál!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Kolo štěstí: Stát se může cokoli. Věci se budou vyvíjet naprosto nepředvídatelně, tato karta značí náhodu a osud. Možná vám někoho ze života vezme, ale možná vám také někoho nového přivede do cesty.

Zdraví – Král mečů: Myslete na svoje duševní zdraví a posilujte zejména mozek, abyste ho udrželi svěží: o skvělé myšlení se postarají sudoku, křížovky a rébusy. Tímto směrem zaměřte i doplňky stravy.

Práce – Král pentaklů: Práce pro vás bude hrát v tomto měsíci první housle a bude potřeba jí podřídit množství ostatních věcí a investovat čas i energii. Váš zaměstnavatel na vás spoléhá, na to, co umíte a víte, tak ho nezklamejte a zatněte zuby.

Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Raci budou na koni: jsou zdraví jako řípa a v práci je čeká odměna či povýšení.Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Devět mečů: Nezatěžujte se problémy, které jste nezpůsobili. Vyčítáte si i rozhodnutí jiných, ale tak ke vztahům přistupovat nelze. Ano, mezi lidmi to není vždycky hezké, ale v žádném případě není vina vždy jen na vaší straně.

Zdraví – Luna: Než se začnete starat o druhé, postarejte se o sebe. Najeďte na nějaký způsob duševní hygieny a nenechte na sebe věci příliš dopadat. I když se neradi otevíráte někomu cizímu, tak si najděte terapeuta, za to se rozhodně nemusíte stydět.

Práce – Císařovna: Přichází období růstu a produktivity, vaše kreativita pojede na plné obrátky a všechno se bude dařit. Je tedy čas dokončit projekty, dodržet termíny, posunout se vpřed a expandovat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Luna: Ve vašem nejbližším vztahu se objevila přetvářka, kterou je potřeba prohlédnout, abyste mohli pokračovat vpřed. Zbavte se nejistoty a klamu, bez iluzí se vám bude žít lépe, i když to bude z vaší strany vyžadovat úsilí.

Zdraví – Mírnost: Jak praví název této karty, držte se zkrátka a alespoň na nějakou dobu zmírněte všechny škodlivé zlozvyky, kterým se oddáváte. Buďte na sebe mírní a pečujte o své tělo i mysl, zaslouží si to.

Práce – Eso pentaklů: Život vám předhodí do cesty nové šance a příležitosti a je jen na vás, zda je zvládnete využít. Impulzů a nápadů je kolem i ve vaší hlavě dost, tak naberte síly a hurá do toho, je čas se pohnout po kariérním žebříčku výš.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Pět pentaklů: Do vašeho života přichází zásadní změny, po kterých nezůstane kámen na kameni. O někoho důležitého přijdete, zabolí to, ale nesmíte se nechat srazit na kolena. Truchlete, ale nenechte se zlomit, nic jiného se dělat nedá.

Zdraví – Osm holí: Je jaro, hýbejte se, zaměřte se na rozvoj zdravého životního stylu a začněte sportovat. Je čas dostat se do formy a zbavit se získaných kil navíc, která vám pomalu začínají dělat problémy.

Práce – Sedm holí: V dubnu vás potkají situace, kdy se budete muset obhájit, zachovat se asertivně a stát si za svým. Je to zkouška, tak ukažte, že víte, co děláte, že se rozhodujete z konkrétních důvodů. Nenechte se zviklat.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Váhy i Štíři si projdou nepříjemnostmi ve vztazích.Foto: fizkes, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Šest pentaklů: Klíčem k úspěchu ve vztahu je harmonie mezi braním a dáváním. Nenechte se lidmi kolem vás vysávat, ale ani vy od nich jen neberte. Nabízejte pomoc a nebojte se si o ni říct. Ukažte zranitelnost i laskavost.

Zdraví – Rytíř pentaklů: Zapracujte na své odolnosti a imunitě, teď na jaře je ideální čas. Začněte se otužovat a zvyšte dávku vitaminů. Makejte na sobě, cvičte, nenechávejte své zdraví v rukách druhých. Lékaři pomohou, když je problém, ale vy mu raději předcházejte.

Práce – Čtyři meče: Vaše kariéra nyní stagnuje, nemůžete pokračovat kupředu tempem, na které jste zvyklí. Bohužel budete muset tuto pasivní dobu nicnedělání přijmout, ne vždy jdou věci podle našich představ.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Devět holí: Ačkoli váš současný vztah vzkvétá, přenášíte do něj traumata a vzpomínky z předchozích vztahů, které nedopadly dobře, a to na vás těžce dopadá. Mluvte o tom s partnerem či partnerkou, hlavně se neuzavírejte do sebe.

Zdraví – Rytíř holí: Všechno berete útokem a do věcí se vrháte s takovým zápalem, až si zcela vybijete baterky. Nezapomínejte odpočívat, jinak vás brzo čeká vyhoření a naprosté vyčerpání organismu.

Práce – Sedm pentaklů: Duben se bohužel neobejde bez průtahů a zdržování, všechno se potáhne mnohem déle, než jste čekali. Bude zkrátka jednou velkou zkouškou trpělivosti, připravte si nervy z oceli.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Velekněžka: Nastavte svoje senzory a vnímejte, co lidé kolem vás říkají, co si přejí, co jim vadí. S empatií dojdete nejdál. Snažte se druhé pochopit, když se vám otevřou, a uchovávejte jejich tajemství.

Zdraví – Deset pentaklů: Naštěstí se vám teď na jaře nebude dít nic zajímavého – a to je po zdravotní stránce vždycky výhra. Dělejte dál to, co děláte, protože vám to zjevně funguje, a nezapomeňte odpočívat.

Práce – Osm mečů: V poslední době vás všechno tíží a svazuje, máte pocit, jako byste neustále čelili nesmyslným zákazům a příkazům. Pocit omezení vás extrémně frustruje, jako byste v ničem neměli slovo a pravomoc rozhodovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Devět holí: Byli jste zrazeni a teď se cítíte ublíženě, odtahujete se od svých blízkých a uzavíráte se před nimi. Vzdejte se ochranného krunýře – před ničím vás nakonec neochrání. Bez důvěry vztahy nefungují.

Zdraví – Deset holí: Pozor na extrémní stres, hrozí vám, že budete dlouhodobě pod tlakem, sevřeni ze všech stran, což vašemu zdraví rozhodně neprospěje. Hledejte si čas pro sebe a své koníčky, na dostatek spánku a odpočinku. Vědomě.

Práce – Osm holí: Nepodléhejte unáhleným impulzům, ale pečlivě se připravte, abyste na to, co se bude dít, dokázali reagovat rychle, ale neuspěchaně. Všechno si předem promyslete. Flexibilita bude na prvním místě, tak ukažte, že se umíte přizpůsobit.

Nastavte si horoskop na každý den:

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Reklama

Načítám