Hlavní obsah

Tarotoskop na březen: Co říkají karty o vašem osudu?

Foto: Mariia Boiko, Shutterstock.com

Foto: Mariia Boiko, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí měsíc roku 2021 je tady a tarotové karty vám prozradí, co právě vaše znamení čeká ve vztazích, práci i po zdravotní stránce. Jak na tom budete a na co si musíte dát pozor?

Článek

Úplněk ve znamení Vah zazáří na obloze 28. března. A co přinese? Především váhavost. Nenechávejte na dny kolem úplňku žádná velká rozhodnutí, nedokázali byste se rozhoupat tím ani oním směrem. Raději počkejte. Po zdravotní stránce budou v ohrožení ledviny a močové ústrojí – hodně pijte, nikde neprochladněte, klidně preventivně nasaďte brusinky, které těmto orgánům více než prospívají. A co čeká právě vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – 10 mečů: Bohužel prožijete něco velmi bolestivého: konec vztahu, který pro vás hodně znamenal. Nebojte se ztrátu oplakat a procítit, otřese vámi a jen díky tomu, že emoce prožijete, budete moci jít dál.

Zdraví – 9 pentaklů: Nemusíte si dělat starosti, zde karty stojí při vás. Budete zdraví jako řípa, žádný mráček se na obloze nerýsuje.

Práce – 10 pentaklů: Všechno klape jako na drátku, věci běží v zaběhlých kolejích a vy přesně víte, co a jak. Máte jistotu, solidní základ a stabilitu, což je víc, než mnozí v dnešní době mohou říct.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 3 poháry: Čeká vás měsíc přátelství a posilování vztahů – až na milostné. Máte kolem sebe lidi, o které se můžete opřít, a s přáteli a rodinou zažijete mnoho hezkých chvil, ačkoli třeba jen virtuálně.

Zdraví – Viselec: Nebudete se cítit nijak valně, delší dobu se vás bude držet nachlazení, se kterým nepůjde hnout. Pozor dejte na cukr, alkohol a další potraviny, které mohou vzbudit závislost.

Práce – 7 mečů: Snažíte se něco obejít a ošvindlovat? Nedělejte to, vůbec se vám to nevyplatí. Ačkoli se vám přímou cestou jít nechce, přinese vám to daleko víc, takže se nesnažte o žádné lsti.

Foto: sebra, Shutterstock.com

Berani budou zdraví jako řípa, zato Býci se nebudou moct zbavit rýmy a kašleFoto: sebra, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Mírnost: Vztahy budou v neobvyklé rovnováze a harmonii, užijte si období, kdy nikdo „neprudí“. Dělejte kompromisy, pokud je třeba, přizpůsobení není projevem slabosti, ale dospělosti.

Zdraví – 8 holí: Buďte v pohybu, zaměřte se na rozvíjení zdravého životního stylu a začněte sportovat. Běhejte, pořiďte si rotoped nebo choďte na svižné procházky. Je čas dostat se do formy.

Práce – 3 hole: Vše vypadá velmi příznivě, máte dobrý základ a pevnou pozici, je od čeho se odpíchnout do dalších kroků. Můžete se spolehnout, že navzdory době vám v tomto ohledu nehrozí žádné tragédie, pouze jistota.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 5 mečů: Čekají vás konflikty, jste podráždění a přetažení a hádáte se na potkání. Myslete na to, že vítězství ve zbytečné hádce vám vůbec nic nepřinese.

Zdraví – Páže pentaklů: Tato karta naznačuje zlepšení zdravotního stavu, dobré vyhlídky. Pozor, abyste si příliš nedopřávali a nezahlcovali své tělo, střídmost vám rozhodně neuškodí.

Práce – 9 holí: Musíte vynaložit jistou sebekázeň – neprokrastinujte, ačkoli k tomu home office svádí. Buďte bdělí a ostražití, hlídejte si nové příležitosti, ať vás neminou.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Král pentaklů: Měsíc se ponese v duchu vztahů s otcem či otcovskou figurou. Zapracujte na něm, snažte se ho upevnit a rozvinout, teď je na to správná chvíle.

Zdraví – Rytíř holí: Vrháte se do příliš velkého množství věcí s příliš velkým zápalem. Bude vám chybět energie, protože se přetěžujete. Dejte si čas na odpočinek a načerpání sil, ať se definitivně nepřetáhnete a nevyhoříte.

Práce – 4 meče: Vaše práce kvůli současné situaci stagnuje, nemůžete pokračovat kupředu tempem, na které jste zvyklí. Bohužel budete muset toto pasivní nicnedělání přijmout, zatnout zuby a ještě chvíli vydržet.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Lvy čeká rozvíjení vztahů s otcem či otcovskou figurouFoto: fizkes, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Eso pentaklů: Vaše období plodnosti. Jestli usilujete o potomstvo, vrhněte se na to, mělo by se zadařit! Kromě toho pro vás nastává měsíc smyslnosti a smyslovosti, užijte si obojí.

Zdraví – Milenci: Karta věští zdravotní problémy týkající se zdvojených orgánů, jako jsou ledviny, vaječníky nebo plíce. Kromě toho pozor na stravovací návyky, ozdravte svůj jídelníček.

Práce – 10 pentaklů: Ačkoli je všude kolem nejistota, v práci vás nečeká. Můžete si oddychnout, máte za sebou pevné zázemí, prosperujete a není proč si dělat hlavu nebo si jakkoli stěžovat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Páže mečů: Hrozí převážně zataženo, tedy konflikty a hádky, hlavně zbytečné, způsobené celkovou těžkou situací. Myslete na to a vědomě se kroťte, ať se zbytečně nerozdmýchávají nikam nevedoucí spory.

Zdraví – 5 mečů: Přepadnou vás intenzivní chutě na sladké, ale držte se, bylo by to jen zajídání nevyřešených pocitů. Nejste psychicky v pohodě, tak se to snažte napravit, rozmazlujte se a hýčkejte.

Práce – Král holí: Dávejte si pozor na šéfa, tento měsíc na vás bude extra bedlivě dohlížet, tak nezaváhejte. Předveďte, co ve vás vězí, sebejistota a nadšení budou po zásluze doceněny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Hvězda: Vaše vztahy se dlouhodobě vyvíjejí velmi příznivě a tento stav bude nadále pokračovat. Máte dobré vyhlídky a na obzoru není nic, co by je mělo v dohledné době jakkoli narušit.

Zdraví – Ďábel: Jste v pokušení se na všechno vykašlat, hodit za hlavu cvičení, zdravou stravu i veškerou psychohygienu, je toho na vás moc. Nedělejte to, právě tyhle věci vás drží nad vodou.

Práce – 10 mečů: Nečeká vás nic příznivého, naopak očekávejte turbulentní měsíc. Současná doba nenechává příliš mnoho životních jistot, buďte připraveni na všechno a mějte finanční rezervy.

Foto: Pheelings media, Shutterstock.com

Váhy by se měly v práci snažit, protože na ně šéf bude pečlivě dohlížetFoto: Pheelings media, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Královna pentaklů: Zaměřte se na vztah s drahou polovičkou, dokažte věrnost a stálost, partner či partnerka to teď rozhodně potřebují. Udržujte dobrou náladu a buďte spolehliví, ať se o vás může opřít.

Zdraví – Rytíř holí: Všechno berete útokem a do věcí se vrháte s takovým zápalem, až si zcela vybijete baterky. Odpočívejte, jinak vás brzo čeká vyhoření a naprosté vyčerpání organismu.

Práce – 10 pohárů: Bude vás velmi naplňovat, dotáhnete do konce něco, na čem jste dlouho dělali, a užijete si jedinečný okamžik výhry a radosti, že je hotovo a můžete si něco důležitého odškrtnout.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Eso pentaklů: Vztahy pošlapou jako hodinky. Jestli toužíte po dítěti, teď je ta správná chvíle, vaše plodnost dosahuje vrcholu. Užívejte si období klidu a pohody.

Zdraví – Velekněžka: Čekají vás nějaké nástrahy, dbejte na prevenci a ochranu zdraví, ať měsíc překonáte bez úhony. Zaměřte se i na psychiku – neuzavírejte se v sobě, řekněte si o pomoc.

Práce – Rytíř pentaklů: K práci přistupujte prakticky a s pílí. Jestli se do toho opřete, začnete stoupat výš a výš. Teď je správný okamžik ukázat svou svědomitost a schopnosti, vyplatí se vám to a budete po zásluze odměněni.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Slunce: Čeká vás nový začátek – ať už to je obnovený vztah s někým z dávné minulosti, nový romantický vztah, nebo napravený konflikt v rodině. Každopádně samá pozitiva, máte se na co těšit, užijte si to.

Zdraví – 2 hole: Bude to trochu jako na houpačce, jeden den se budete cítit skvěle, druhý už tolik ne. Pracujte na imunitě a nepřetěžujte se, teď není čas na velké sportovní výkony.

Práce – Blázen: I v tomto ohledu se před vámi otevřou nové možnosti, skočte do nich rovnýma nohama. Nebojte se být trochu nekonvenční a buďte otevření všemu novému.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 9 pohárů: Zde je pro vás vše v pořádku, máte pocit spokojenosti a nasycení, užíváte si klidné štěstí, po jakém všichni touží. Čerpejte radost i do zásoby, taková harmonie a klid málokdy vydrží dlouho.

Zdraví – Smrt: V péči o zdraví udělejte podstatné a radikální změny, jinak vás čekají problémy. Opřete se konečně do toho, co si už dlouho slibujete, začněte cvičit, lépe jíst, zkrátka se sebou něco dělejte.

Práce – Poslední soud: Máte před sebou nové možnosti, čeká vás důležité rozhodování. Dejte si na něj čas, ale berte všechno s nadhledem a stůjte si za tím, co zvolíte. Žádná z možností není špatná.

Reklama

Načítám