Hlavní obsah

Recepty z kysaného zelí: Zkuste salát, bramboráky i flíčky!

Foto: Anastasia_Panait, Shutterstock.com

Zelí je potravina, která patří do každého jídelníčku. My jsme si pro vás připravili recepty z kvašeného zelí i zelí čerstvého. Začnete teplou polévkou (nejen vánoční) zelňačkou, nebo smaženými zelňáky?

Článek

Zelňáky, tradiční segedínský guláš, zelné placky i polévka zvaná zelňačka. Takové recepty jsme si pro vás připravili. Jde o jídla levná, a přitom velmi chutná. Jakým receptem začnete vy? 

Jak si vyrobit domácí kysané zelí?

Zelňáky aneb Bramboráky trošku jinak

Zelné placky

Zelí s masem

Zelňačka není jen jedna

Zelný salát 4x jinak

Zelí v koláči, závinu i guláši

A víte, že zelí je velice zdravé? Nejen to, ale i jablka. Zkuste i nejlepší recepty z jablek!

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama