Hlavní obsah

Tarotoskop na leden: Jaký bude začátek nového roku?

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2020 končí a před námi leží tlustá čára, po které přijde další začátek. Co věští tarotové karty vašemu znamení na první měsíc nového roku a co vás v lednu čeká v lásce, v práci i ve zdraví?

Článek

Lednový úplněk přijde koncem měsíce – 28. ledna – a Luna zasvítí ve znamení Lva. Ze zdravotního hlediska to znamená dát si pozor především na srdce, nepřepínat se, nepřejídat se a hlídat cholesterol. Kromě toho je lví úplněk okamžikem, kdy se chce každý na chvíli stát králem společnosti, touží po pozornosti a uznání. Myslete na to a kroťte své ego, nenechte ho převzít otěže a odvést vás někam, kam nechcete. A co přinášejí tarotové karty konkrétně vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy: 4 pentakly – Ve vztazích budete velmi opatrní, nechce se vám riskovat, toužíte po jistotě a stabilitě, bojíte se opuštěnosti. Na partnera máte velké, někdy až nepřiměřené nároky, tak pozor na to.

Zdraví: 5 mečů – Problematickou partií budou pro vás v lednu dolní končetiny, konkrétně problémy s křečovými žilami. Po Vánocích jste také zvyklí na přecpávání a toužíte po nezdravém jídle. Omezte ho.

Práce: 10 holí – V lednu se na vás navalí všechny resty a to, co jste před koncem roku prostě odložili. Připravte se na stres a tlak, bude toho hodně, tak neztrácejte hlavu!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy: Eso pentaklů – Objeví se šance na nový vztah, zamilovanost, případně váš současný vztah projde obdobím, které ho obohatí. Celkově budou vaše vztahy vzkvétat a harmonicky se vyvíjet.

Zdraví: Hvězda – Dejte si pozor na nepěkný úraz, vaše nohy, zvláště kotníky, jsou nyní náchylné na nejrůznější zlomeniny a pohmožděniny, proto choďte opatrně. Jinak bude vaše kondice na jedničku.

Práce: 6 mečů – V oblasti kariéry vás čekají změny, může jít o přestup jinam nebo třeba jen přemístění kanceláří. Anebo se možná budete radovat z toho, že vám končí home office a zase můžete mezi lidi.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy: Císař – Vaše důležité vztahy budou v lednu utvrzeny a zakotveny v realitě. Možná ztratíte pár iluzí, ale o to jistější si budete moci být. Před impulzivním, citovým jednáním dostane přednost rozum.

Zdraví: Kolo štěstěny – Po Vánocích a silvestru vaše játra nejsou v kondici, tak jim odlehčete a klidně jim dopřejte rovnou „suchej leden“, nač čekat až na únor. Vyplatí se vám to.

Práce: Věž – Leden pro vás nebude po pracovní stránce zrovna šťastný, naopak, čekají na vás konflikty a boje, které mohou skončit výpovědí. Mějte však na paměti, že by byla pro dobro věci.

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Býci budou mít v lednu štěstí v lásce a Blíženci své vztahy projasníFoto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy: Rytíř holí – Setkáte se s někým, kvůli komu úplně ztratíte hlavu a zatoužíte po divokém, žhavém románku. K téhle osobě se ale váže až přehnané drama a klid vám rozhodně nepřinese.

Zdraví: 6 pohárů – Psychicky na tom nebudete dobře, čas strávíte ve vzpomínkách na minulost, ze kterých čerpáte sílu. Dámy navíc čekají ženské problémy, tak si naplánujte gynekologickou prohlídku.

Práce: Ďábel – Jste v pokušení ulehčit si cestu, něco ošidit tak, abyste mohli minimalizovat svoje úsilí. Vrátí se vám to! Proto zapomeňte na lži a prostě zamakejte, to je ta nejlepší cesta.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy: Eso holí – Věříte na lásku na první pohled? V lednu na vás čeká, pokud jste single a nezavřete před ní oči. Zadaní nahlédnou svůj vztah jinýma očima, dodají mu energii a nakopnou ho novým směrem.

Zdraví: Královna pohárů – Procházíte velmi empatickým obdobím a berete si na bedra i starosti jiných. Je to vyčerpávající, tak myslete na své potřeby a občas si dopřejte relaxační večer jen pro sebe.

Práce: Vůz – Leden pro vás bude velmi úspěšný. Budete sice muset napnout všechny síly, ale zároveň vás to dovede k triumfu, na který dlouho čekáte. Buďte podnikaví a odvážní, štěstí vám bude přát.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy: 4 meče – Začátkem roku se stáhnete do sebe, pocítíte nutnost dopřát si chvilku klidu. Minimum sociálních kontaktů ale povede k pocitu osamělosti. Srovnejte si myšlenky a vraťte se mezi lidi.

Zdraví: 2 poháry – Dvojka pohárů předpovídá problémy s trávicí soustavou – možná jste to koncem roku přehnali s přecpáváním. Odlehčete jídelníček a brzy by vám mělo být lépe.

Práce: 10 pohárů – V prosinci jste si mákli, takže v lednu budete sklízet plody svého snažení. Radujte se z hotového, dopřejte si pocit naplnění a užijte si ho, než se zase vrhnete do nových projektů.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Lvy a Panny čeká úspěšný pracovní leden, zato se zdravím by mohli mít potížeFoto: fizkes, Shutterstock.com

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy: 7 holí – Čekají vás vážné hádky a konflikty, které nepůjde jen tak odmávnout rukou, ale nějakou dobu se s vámi potáhnou. Leden bude celý v napětí a moc si neodpočinete. Zatněte zuby.

Zdraví: Blázen – Leden vás rozhodně překvapí něčím neočekávaným. Může jít jak o neplánované těhotenství, tak třeba úraz. Nic s tím nenaděláte, jen zkrátka buďte připraveni na všechno.

Práce: Eso holí – Sršíte pracovními nápady, odpočinek na konci roku vám rozhodně prospěl a načerpali jste síly na další rozvoj a pokrok. Chopte se příležitosti a realizujte se: začněte něco nového.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy: 6 pohárů – Do popředí se dostane vztah, který sahá daleko do minulosti, vynoří se starý známý. Kromě toho se budete cítit bezpečně, vaše vztahy budou pěkně plout a vše se vyjasní a uklidní.

Zdraví: Svět – Začátkem roku vás přepadnou chmury spojené s věkem. Netrapte se, není proč si dělat vrásky, stárnutí je přirozený proces a vy ho zkrátka musíte přijmout. Nestresujte se kvůli tomu příliš.

Práce: 10 pentaklů – Rychle naskočíte do pracovního tempa, které vám dodá pocit jistoty a stabilitu. Návrat ke každodenní rutině vás potěší a uklidní, kromě toho si v lednu majetkově polepšíte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy: Eso pohárů – Po této stránce se budete cítit velmi naplnění, zvláště co se týká vaší lásky s partnerem. Znamení ukazují i početí dítěte, pro nezadané začátek nového a důležitého vztahu.

Zdraví: Mírnost – Jak praví název karty, držte se zkrátka a zmírněte všechny škodlivé zlozvyky, jimž jste se oddali koncem roku. Vrhněte se do sportu, ale nepřehánějte to, zvolte spíše kondiční cvičení.

Práce: 3 poháry – V lednu se budete cítit velmi dobře, zvláště ve svém pracovním kolektivu. Jedete na jedné vlně a užíváte si dobré časy, tak si to zapamatujte, abyste z toho čerpali, až přijdou horší chvíle.

Foto: Andrey Yurlov, Shutterstock.com

Střelci by se měli začít hýbat. Lehká sportovní aktivita jim pomůže udržet zlozvyky pod kontrolouFoto: Andrey Yurlov, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy: 3 meče – Trojka mečů je karta zlomeného srdce, rozchodů, rozvodů a rozepří. Nečekejte tedy na poli vztahů nic pěkného, jen bolest a náročné zkoušky. Útěchu hledejte v jiných oblastech života.

Zdraví: 2 hole – Co nevyjde ve vztazích, to se vynahradí jinak. Vaše zdraví bude pevné, nehrozí vám žádné velké obtíže. Pečujte o sebe zejména psychicky a nebuďte lhostejní ke svému duševnímu stavu.

Práce: 2 poháry – Leden bude přát navazování nových partnerství na pracovním poli. Připravte se na dohadování a vyjednávání, které by však mělo ve většině případů dopadnout ve váš prospěch.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy: 10 mečů – Vánoce vynesly na povrch mnoho problémů, které potichu bublají ve vztazích s vašimi nejbližšími. Postavte se jim čelem a vyřešte je, i když to zničí něčí iluze – vaše nebo druhých.

Zdraví: 5 pohárů – Leden se hlásí s psychickými problémy v podobě depresí nebo úzkostí. Když se cítíte zničeně, nedokážete vyřešit žádný svůj problém. Vyhledejte pomoc, uleví se vám.

Práce: Kolo štěstěny – Blíží se poměrně zásadní změna – ať už se rozhodnete změnit kariérní směřování, chcete investovat, nebo máte šanci na povýšení, jděte do toho! Půjde o změnu k lepšímu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy: 6 holí – Váš leden přeje poznávání nových tváří, které se mohou stát důležitou součástí vašeho života. Všechny vaše dlouhodobé vztahové problémy se vyřeší nebo alespoň na nějaký čas utichnou.

Zdraví: 2 poháry – Dva poháry jsou rozhodně dobré znamení. Pokud máte nějaký velký zdravotní problém, začnete se uzdravovat a všechny další větší i menší potíže se zdravím se vyřeší.

Práce: Páže holí – Do cesty se vám připlete zajímavý návrh, který vás nadchne. Projevte odvahu i upřímný zájem a pusťte se do díla, mohlo by předurčovat úspěchy po celý zbytek roku 2021.

Reklama

Načítám