Hlavní obsah

Tarotoskop na únor: Co čeká vaše znamení podle karet?

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

První měsíc roku 2022 uplynul jakoby nic a už se na nás řítí únor. A jsme zase o krok blíž k jaru. Co vašemu znamení horoskopu přinese druhý měsíc roku plného dvojek?

Článek

Druhý úplněk roku 2022 proběhne 16. února ve znamení Lva, což znamená velké soupeření kolem tohoto data. Jestli budete mít pocit, že jdete hlavou proti zdi, právě tohle je ten důvod: všichni budou chtít mít pravdu.

Ze zdravotního hlediska pak dejte pozor na srdce – žádné velké vztekání ani přetěžování. A není od věci naplánovat si nějakou preventivní prohlídku. Co čeká v únoru právě vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Ďábel: Únor bude plný smyslnosti, flirtu a svádění, a to klidně i tehdy, když je jeden z vás zadaný jinde. Užijte si dobrodružné období plné napětí a nejistoty, ale pozor, ať z toho není nakonec jen mrzení.

Zdraví – 3 pentakly: Karta naznačuje kožní potíže – v zimě se může pokožka hodně vysušit, zvlášť na rukou, tak o sebe pečujte. Udělejte si radost a kupte si pečující produkt na pleť, poděkuje vám.

Práce – 8 pentaklů: Cílevědomě se držte vytyčené cesty, svědomitě plňte úkoly a buďte pečliví i obezřetní. Plánujte, předvídejte rizika, zkrátka se učiňte nepostradatelnými díky své jedinečné intuici.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Rytíř holí: Kvůli někomu úplně ztratíte hlavu a zatoužíte po divokém a žhavém románku jako z filmu. Mějte však na paměti, že se k téhle osobě váže až přehnané drama a klid vám rozhodně nepřinese.

Zdraví – Král holí: Nebuďte tvrdohlaví jako Býci a nesnažte se předstírat, že jste nezničitelní. Každý má svoje limity, a když je přešvihnete, můžete to pěkně odstonat. Nehazardujte se svým zdravím!

Práce – 4 mečů: Zasekli jste se, nemůžete pokračovat vpřed tempem, na které jste zvyklí. Budete muset tuto pasivní dobu nicnedělání přijmout, zatnout zuby a ještě chvíli vydržet, než se vše zase rozhýbe.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Býky čekají pracovní těžkosti a stagnaceFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 10 mečů: Poslední týdny vynesly na povrch mnoho problémů, které potichu bublají ve vztazích s nejbližšími. Postavte se jim čelem a vyřešte je. Vztahy se možná posunou a nakonec budou kvalitnější.

Zdraví – Milenci: Budou vás trápit mírné potíže, k jejich zvládnutí se nebojte říct si nejbližším o pomoc a podporu. S jejich oporou bude všechno jednodušší a hladší.

Práce – 6 mečů: Čekají na vás změny: nové místo nebo třeba jen stěhování do nových prostorů. Nemějte obavy – je to narušení vaší komfortní zóny, ale nejde o žádnou krizi ani tragédii. Tohle zvládnete.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 3 poháry: Hlavní roli pro vás sehraje přátelství – pochopíte, jak jsou kamarádi důležití. Pracujte na stavění pevné sítě, uvidíte, že se pak budete cítit daleko lépe ve všech oblastech života.

Zdraví – 5 pentaklů: Nejste v kondici a jakkoli je to vyčerpávající, budete muset řešit menší i větší zdravotní potíže. Aby se něco změnilo, je potřeba udělat radikální řez, pustit se do zdravější životosprávy.

Práce – Velekněz: Objeví se problém, s nímž si sami neporadíte, protože to není tak úplně váš obor. Požádat o pomoc není ostuda. Spolkněte přebujelou hrdost a najděte si mentora, který vám vše vysvětlí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Král pentaklů: Obklopili jste se zajímavými a spolehlivými lidmi a nepotřebujete se nově přátelit ani si hledat drahou polovičku. A na tom není nic špatného, pokud se tak cítíte dobře.

Zdraví – 4 hole: Potíže, které vás v poslední době provázejí, se dají na ústup a vy pocítíte neskutečnou úlevu a uvolnění. Žádné nové zdravotní problémy nejsou v dohledu, ale nezapomínejte na prevenci.

Práce – 3 hole: I po pracovní stránce bude únor klidný, samé jistoty a stabilita – což vás jako Lvy možná trochu nudí, ale buďte rádi, že se dramata nedějí. Šetřete síly a připravte se na vážnější okamžiky.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Lvi budou opravdu zdraví, ale neměli by zanedbávat prevenciFoto: fizkes, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Velekněžka: Poslouchejte, co lidé kolem vás říkají, co si přejí, co jim vadí. S empatií dojdete nejdál, ačkoli to není zrovna vaše silná stránka. Snažte se je pochopit, když se vám otevřou, a uchovávejte jejich tajemství.

Zdraví – 10 mečů: S odstupem se podívejte na svůj jídelníček. Co zjistíte, vás možná nepříjemně překvapí, ale právě tady jsou kořeny vašich zdravotních problémů. Neříká se nadarmo, že jsme to, co jíme.

Práce – 6 pohárů: Chyby dělá každý, ale moudrý a schopný člověk se z nich poučí. A na to se zaměřte – přestaňte se omlouvat, že něco nevyšlo, a ukažte, že jste dostali lekci a zužitkujete ji do budoucna.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Luna: Pokud vás něco dokáže vytočit, je to přetvářka – a právě s tou se budete muset vypořádat. Vyjasněte si, že upřímnost je nadevše, a ty, kdo nedokážou být skuteční, v životě nejspíš nepotřebujete.

Zdraví – Hvězda: Tato karta naznačuje těhotenství. Je-li to u vás na pořadu dne, zbystřete. Kromě toho je kartou uzdravení a zklidnění situace, pozor si ale dejte na kotníky, které budou náchylné k úrazu.

Práce – 3 meče: Čeká vás zklamání a zcela nečekaný krach projektu. Nebude to nejsnazší období, ale ve výsledku vás dost posílí a pomůže vám nahlédnout věci z nového úhlu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 5 holí: Čekají vás konflikty a měření sil v rámci několika vašich důležitých vztahů. Nečekejte žádné tragédie, ale spíš vymezování hranic a vyjasňování, co tu kterou stranu trápí.

Zdraví – 6 holí: Snažíte se o sebe extra pečovat – a zjistíte, že se to vyplácí. Ačkoli lidé kolem vás marodí, vaše zdraví drží, cítíte se dobře a fit. Tak pokračujte v tom, co děláte, děláte to dobře.

Práce – Spravedlnost: Zaměřte se na kariéru, vložte do ní energii a postavte ji na první místo. Dejte však pozor i na rovnováhu mezi volnem a povinnostmi, s vybitými baterkami nic nedokážete.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Váhy zjistí, že je pro ně právě teď upřímnost nadevšeFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 9 pohárů: Máte pocit spokojenosti a nasycení, užíváte si přesně takové klidné štěstí, po jakém touží všichni. Čerpejte z něj radost i do zásoby, taková harmonie a klid málokdy vydrží dlouho.

Zdraví – 4 poháry: Čeká vás psychicky náročné období a chmurné nálady, kdy se vám nic nechce a všechno působí složitě. Nepoddejte se tomu, obklopte se přáteli a vydržte.

Práce – Věž: V práci nebude příjemná atmosféra, čekají na vás konflikty, které mohou končit i výpovědí. Pokud se situace neuklidní, možná bude nakonec pro dobro věci změna profese.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Rytíř mečů: Přichází čas tvrdě racionálního chování, řiďte se rozumem, ne srdcem, v tuto chvíli vám to neprospěje. Ohleduplnost pro vás teď může být spíš zraňující, buďte sobečtí.

Zdraví – Král pentaklů: Jste velmi konzervativní, z umanutého přesvědčení se vyhýbáte něčemu, co by vám mohlo jedině prospět. Neomezujte se předsudky a vyslechněte si lékařské autority.

Práce – 3 pentakly: Pracujete pilně a odhodlaně a výsledky se začínají sice pomalu, ale jistě dostavovat. Získané znalosti a kvalifikace vám přinesou odměnu, pochvalu či povýšení, jen tak dál!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Král pohárů: Projevujte okolí respekt a slušnost a všechno dobré, co do světa vyšlete, se vám zase vrátí. Také vám osud do cesty přihraje kultivovaného staršího muže, který vás zcela okouzlí svým charismatem.

Zdraví – 3 meče: Čekají vás určité potíže, možná dokonce operace či úraz. Buďte na sebe opatrní a nechoďte tomu naproti, ale pokud se něco stane, máte v sobě dost síly na to, abyste vše zvládli.

Práce – Viselec: Někdy je třeba uznat porážku, protože ani maximální množství vynaložených sil s projektem nepohne. Poučte se z neúspěchů a nechte věci být, když už to dál nejde, nechoďte hlavou proti zdi.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 7 pohárů: Zpochybňujete svůj současný vztah, protože máte pocit, že kolem vás jsou i lepší možnosti. To je možné, ale nejprve sundejte růžové brýle. Není všechno zlato, co se třpytí.

Zdraví – 9 holí: Tady hodně promlouvá vaše pevná vůle, s jejíž pomocí dodržujete, co jste si předsevzali, pečujete o sebe, sportujete, dobře jíte. V současné situaci je to více než moudré, jen tak dál.

Práce – 6 pentaklů: Najděte rovnováhu mezi braním a dáváním – odevzdávejte tolik, kolik přijímáte. Velkorysost se vám vrátí, až to budete potřebovat. Neveďte si skóre, tak skutečný život nefunguje.

Ještě stále je leden, a tak je celý rok před námi. Podívejte se na velký horoskop 2022. Čeká vás láska, rozchod, nebo kariéra?

Reklama

Související témata:

Načítám