Článek
Když vlašské ořechy přidáte do pomazánky, do nádivky nebo jimi třeba jen posypete polévku, vždycky získáte chuť navíc (a také hodně zdravých živin). Snad nejoblíbenější kombinace je se sýry s modrou plísní nebo s camembertem – užijete ji v pomazánce, na slaném koláči nebo na těstovinách, dokonce i v bramborovém salátu. Ale nechybí tu ani originálnější použití vlašáků: bezmasá sekaná s ořechy, slané müsli nebo ořechové rizoto či bramborový nákyp. Tak se nechte inspirovat!
1. Pečené kuře s vlašskými ořechy
2. Vepřové maso & ořechy: závitky i kotlety
3. Jednoduchá ořechová omáčka k masu
4. Zdravé rybí recepty: treska i kapr s ořechy
5. Těstoviny s omáčkou: rychlé i zapečené
6. Výborná zeleninová jídla s ořechy
7. Levné zdravé obědy
8. Zdravě a bez masa: karbanátky i sekaná
9. Slaná rýže s ořechy: rizoto i exotický pilaf
10. Bramborové recepty s ořechy
11. Syté studené i teplé polévky
12. Slané koláče a záviny s vlašáky
13. Slané pohoštění: sýrové chuťovky i müsli
14. Nejlepší ořechové pomazánky
15. Nakládané a plněné sýry s ořechy
16. Luxusní saláty k večeři i k masu
Stále nevíte, co podniknout se všemi vlašáky? Nechte se inspirovat a mrkněte na 50 nejlepších sladkých ořechových receptů.